Kies hier de sessie die bij je past!

De sessies zijn in mijn praktijk in Zwolle. Een online sessie is ook mogelijk.

losse sessie

Tijdens deze sessie gaan we aan de slag met jouw hulpvraag. Je gaat aankijken, voelen en transformeren wat er op dat moment gezien, gehoord en gevoeld kan worden. Hierin worden ook de verborgen verhalen van je voorouders en traumatische gebeurtenissen meegenomen.

Een eerste sessie is een combinatie van intake en sessie. Deze sessie duurt ongeveer 2,5 uur. Elke sessie die daarop volgt duurt ongeveer 1,5 tot 2 uur.

Het tarief voor een losse sessie is 229 euro.

traject op maat

Je wilt graag de diepte in. Nu eens écht uitzoeken wat je tegenhoudt om volledig en helemaal jezelf te zijn. Jouw leven te leven.

Het is interessant om te ontdekken welke energetische lading van je voorouders aan jou is meegegeven. Welke ballast draag jij, vaak onbewust, met je mee die niet van jou is? Dat aankijken, doorvoelen, transformeren en loslaten, zorgt ervoor dat jouw eigen energie meer en fijner kan stromen.

In een langer traject ontdek je ook welke wijsheden, inzichten en krachten je van je voorouders meedraagt. Deze worden namelijk net zo goed doorgegeven!

Ook kijken we naar jouw medicijnwiel numerologie. Dit gaat je meer inzicht geven in onder andere je talenten, je pad en de uitdaging in je leven.

Samen bepalen we de duur van het traject en wat voor jouw (hulp)vraag passend is.

De investering voor dit maat-pakket begint bij 650 euro. Neem gerust contact met mij op om jouw unieke pakket samen te stellen.

telefonisch consult

Blijf je maar in rondjes denken? Gebeuren er dingen waar je je even geen raad mee weet? Heb je het gevoel dat je vastloopt en snel hulp nodig hebt?
Een telefonisch consult kan dan uitkomst bieden.

In een uur bespreken we de dingen die je bezighouden. Ik luister naar jouw vraag of het issue waar je mee zit. Door mijn wedervragen in combinatie met energiewerk, krijg jij weer rust en helderheid. Puur omdat datgene gehoord, gevoeld en getransformeerd kan worden.
Zo krijg jij weer/meer helder waar je de komende tijd mee aan de slag kan.

Het tarief voor een telefonisch consult is 99 euro

Karin is een hele fijne coach, ze stelt je op je gemak en zorgt dat je je veilig voelt. Ze is down to earth en weet precies de juiste vragen te stellen om daar het komen waar het nodig is. Ik kwam bij Karin met een paar fysieke klachten, waarvan ik al het vermoeden had dat die mede te maken hadden met de voorouderlijke lijn. Al snel kwamen we daar in de sessie ook op uit. Ik vond het echt zo bijzonder en mooi om mee te maken ook al was het best intens vooral omdat je dingen ervaart, hoort, voelt waar je helemaal geen weet van had. De sessie heeft mijn veel inzicht gegeven in zaken die invloed hadden op mij en waar kan ik nu mee verder kan. Daarnaast voelde ik onder andere meteen meer ruimte rond mijn nek en schouders. Mijn opa belemmert mij niet meer om in mijn kracht te staan maar ik voel nu juist zijn steun op mijn pad. Ik ben erg dankbaar dat ik dit mocht ervaren en ik kan Karin echt aanraden! Dankjewel Karin voor deze mooie ervaring 💖
- Christel -